35 Months
Kareem
Nov09

35 Months

Untuk bisa mendapatkan foto Kareem yang bagus seperti waktu dia masih bayi dulu rasanya susah banget. Kareem sekarang ini paling susah disuruh diam atau bergaya, pasti gerak-gerak terus… nah kalo bibu udah ngambek, baru deh dia mau bergaya. Alhamdulillah diumur yang 35 bulan atau 2...

34 Months
Days-out
Oct10

34 Months

This photo taken on 8th October 2012 at Sea World Jakarta. Kareem turned 34months that day. He loves anything about football and wants only to wear football jersey everyday. In this photo he wore official jersey for Liverpool International Football Academy. No… he has not joined the...

30 Months
Days-out
Jun09

30 Months

On June 8th, Kareem turns 30mos or 2.5 years! Time flies, indeed! Kareem sekarang sudah tambah pinter ngomong, kosa katanya banyak banget yang kadang bikin bibu geleng-geleng gak percaya anak umur 2,5tahun bisa ngomong spt itu. Bukan cuma bibu yang gak percaya, orang-orang disekitar yang...

TUM 2nd Anniversary
Bibu
Dec13

TUM 2nd Anniversary

Bibu ikutan foto kontes yang diadakan oleh The Urban Mama (TUM) dalam rangka merayakan hari ulang tahun TUM yang kedua. photographed by Om Chandra Perpatih/tante Rina Perpatih Ini bibu waktu lagi motret sambil gendong aku diacara Idul Adha 1432H. Sejak kami kembali di Bremen, bibu selalu...

2nd Year
Bremen
Dec08

2nd Year

Another year is come, now is the second one. My baby boy turns 2 today and we celebrated it early in the morning then off to Hamburg. The story will be posted soon     As the tradition, above is the collage of Kareem’s 2nd year, from 13mos to 24mos. Inshaallah, Bibu will...

A Cook and A Food Photographer
Bremen
Nov09

A Cook and A Food Ph...

Yesterday I turned 23months and as a gift, Bibu taught me how to cook. Yay! We cooked something simple but the result was incredible. Yummy! Not only teaching me to cook, but also to photograph the food we cooked. She showed me how to take food photo from the bird eye view angle. I was...

Toddler Photographer…
Bremen
Nov01

Toddler Photographer...

named Kareem. Yes! I can declare myself as a toddler photographer per 29 October 2011 (when I turned into 22mos3weeks). Jadi ceritanya tante Noni dan om Romi mau buat post-wed photos dan bibu jadi second shooter-nya bantuin om Felix. Karena di Bremen ini aku hanya berdua aja sama bibu, aku...

Nama Baru dan Main Drum
Days-out
Sep30

Nama Baru dan Main D...

Blog ini GANTI URL dan ganti nama loh. Namanya sekarang jadi Negeri Dongeng – The Playground, bukan Cinta Negeri Dongeng lagi. Bibu bilang sih alasannya karena domain Negeri Dongeng ganti hosting account, makanya blog yg Cinta didelete (prosedur pemindahannya begitu) dan diganti nama...