34 Months
Days-out
Oct10

34 Months

This photo taken on 8th October 2012 at Sea World Jakarta. Kareem turned 34months that day. He loves anything about football and wants only to wear football jersey everyday. In this photo he wore official jersey for Liverpool International Football Academy. No… he has not joined the...

30 Months
Days-out
Jun09

30 Months

On June 8th, Kareem turns 30mos or 2.5 years! Time flies, indeed! Kareem sekarang sudah tambah pinter ngomong, kosa katanya banyak banget yang kadang bikin bibu geleng-geleng gak percaya anak umur 2,5tahun bisa ngomong spt itu. Bukan cuma bibu yang gak percaya, orang-orang disekitar yang...

Toddler Photographer…
Bremen
Nov01

Toddler Photographer...

named Kareem. Yes! I can declare myself as a toddler photographer per 29 October 2011 (when I turned into 22mos3weeks). Jadi ceritanya tante Noni dan om Romi mau buat post-wed photos dan bibu jadi second shooter-nya bantuin om Felix. Karena di Bremen ini aku hanya berdua aja sama bibu, aku...

Nama Baru dan Main Drum
Days-out
Sep30

Nama Baru dan Main D...

Blog ini GANTI URL dan ganti nama loh. Namanya sekarang jadi Negeri Dongeng – The Playground, bukan Cinta Negeri Dongeng lagi. Bibu bilang sih alasannya karena domain Negeri Dongeng ganti hosting account, makanya blog yg Cinta didelete (prosedur pemindahannya begitu) dan diganti nama...

Kaget
Days-out
May16

Kaget

Sebelum pulang ke Indonesia, kami pergi ke Kaufland untuk beli oleh-oleh coklat. Kaufland ini adalah hypermarket yang letaknya dipinggiran kota Bremen. Bibu bilang, pemerintah Jerman sangat memperhatikan kelangsungan bisnis supermaket kecil, sehingga hypermarket itu adanya dipinggiran kota...

In Paris
Days-out
May09

In Paris

Alhamdulillah, I could make it to Paris though I got fever 38.2°C before and on the way to Paris from Bremen. Bibu and mommy took a good care of me. Bibu breastfed me the whole journey by train to Paris hence I was healthy and happy by the time we got there. It was sunny day at 26°C, the...