Recent Comments

Kitchen Headline


Menu Plan Monday: May 5th, 2008

It's been a long time since my last Menu Plan Monday at my old blog (that I deleted by mistake). Though maybe I will not plan my menu every week, but today I feel like planning one. So, here are our menu for the whole weeks.

Monday: Sop Iga Sapi (Beef Rib Soup).
Tuesday: Salad Iniaku (Iniaku Style Salad).
Wednesday: Tahu Telor Saus Kacang (Omelet Tofu with Peanut Sauce) - we are going to have guests and one of them is vegetarian.
Thursday: Ayam Sereh (Lemongrass Chicken) served with Nasi Mentega (Butter Rice).
Friday: Leftover.
Saturday: Urap (Steamed Vegetables with Grated and Spices Coconut).
Sunday: Dine-out and Happy Mother's Day.

6 comments :

Ayin said...

menunya enak-enak... sarat gizi hehe

sefa firdaus said...

lagi mulai rajin nih Yin, kemarin-kemarin mah malessssss :D

Mochachocolata Rita said...

wahhh sip neh menunya, gua dateng pas hari tahu telur yah hehe

Elsye said...

qiqiiqqi jadi pengen senyun baca komennya rita..:))))), rita pas menu tahu telor bakalan dateng, gue pas ayam sereh ama nasi butter aja deh datengnya...:))))

Sheila said...

Kalo gue dateng hari Minggu aja aaahhh. Ditraktir kan, Bu ... huehehehe *jangan jitak gue, Fa, nggak punya helm soalnya*

Dari dulu pengen banget bikin menu minggguan kayak gini. Tapi selalu gagaaall. Kayaknya emang harus diniatin nih.

sefa firdaus said...

@Rita: dateng kapan aja boleh kok ;)

@Elsye: gak jadi bikin ayam sereh, malah bikinnya salad lagi salad lagi :D

@Sheila: minggu kemarin aku ada acara BBQ, trus malemnya ditraktir makan ice cream di café.. enak deh, rasa choco cup cake trus masih ada cup cakenya :D